вторник, юли 22, 2003

"Соколите" пред две поредни контролни срещи

"Спартак" гостува днес на "Славия" в Правец
Миро Миронов: Ще пусна два различни състава в мачовете


Вчера спартаковци направиха две тренировки, на облекчен режим бяха травмираните от контролата с македонския "Башкими" Ники Станчев, Диян Дончев, Иван Кирилов, Анастас Петров, а Нено Ненов лекува трети ден мускулно разтежение и до края на седмицата едва ли ще участва в мачове. Георги Арнаудов все още е извън групата, вратарят прави специфични упражнения, бяга монотонно, не му разрешават да бъде на терена дори в тези двубои.
Днес Мирослав Миронов ще отведе варненци на среща с бившия си тим "Славия", който е на лагер в Правец. Белите редят победи в контролите, последната беше в събота срещу "Конеляно" с 5:1. Очаква се Миронов да пусне очертаващия се титулярен състав, за да го провери срещу най-силния съперник в досегашните контроли. Останалите ще играят утре с плевенския "Белите орли", тогава на терена може да се появи и екснационалът Илиян Илиев. Вече знаете, че варненецът тренира със "Спартак" в очакване на оферта от португалски клубове и че не е изключено за удари параф заедно с Николай Ишков под договор със "Спартак". Миро Миронов отсега е готов да му връчи титулярна фланелка.
В четвъртък и петък спартаковци ще имат двуразови занимания в Тетевен, уговарят контролен мач и за събота, засега нямат съперник и по всяка вероятност ще направят двустранна игра преди да се качат на клубния автобус за Варна.
--- more.info.bg

Няма коментари: