четвъртък, юли 03, 2003

"Макаби" (Тел Авив) поиска Диян Дончев

ЦСКА пак иска Генко Славов,
Петьо Дончев е аут от "Спартак"


Пред трансфер в "Макаби" (Тел Авив) е Диян Дончев от "Спартак". Представители на клуба вече се запознали с играта на универсалния футболист от видеокасета и до 20 юли се очаква да излязат с оферта. Както е известно, защитникът е обвързан с варненския клуб до 31 декември, а наскоро получи оферта за нов двегодишен договор. Дидо бе спряган и за австрийски клуб, но там работата не стана.
Разбра се още, че до заминаването на ЦСКА в Германия в неделя ще е ясно дали вратарят Генко Славов ще подпише с 29-кратните шампиони. "Червените" са подновили интереса си към вратаря и дори са вдигнали мизата.
Изпълнителният директор Петьо Дончев пък бе освободен от клуба с решение на съвета на директорите на АД-то. Засега не е ясно дали длъжността ще бъде съкратена или поверена на нов човек.
Възможно е в близките дни към "Спартак" да се присъедини освободеният от "Нафтекс" Илиян Ташев, който направи име във варненския клуб. Други нови попълнения се чакат след арбитража на 9 юли. Отпадна варианта за лагер в курорта "Свети Константин" и до 15 юли отборът ще се готви на своя стадион. След това предстои лагер в Тетевен. Вчера следобяд във Варна пристигна Николай Ишков. В близките дни президентът ще решава неотложни организационни въпроси.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: