вторник, юли 08, 2003

"Спартак" започва днес поредицата от контроли

Николай Ишков: Шансовете да продадем Генко Славов са големи
Близо 5 часа продължиха преговорите с ЦСКА за привличането на вратаря


"Водим преговорите пред една банка в Цюрих! - съобщи в свой стил около 18 ч. Николай Ишков и добави сериозно: - Още обмислям параметрите на предложения договор. Нямам намерение да искам играчи от ЦСКА срещу трансфера, имам си достатъчно добри футболисти. Не мога да кажа, че предложените условия на Генко и клуба са лоши, но не искам да бързам с решението си. Все пак става дума за бъдещето на един много перспективен футболист!"
Около 19 ч. Николай Ишков каза за нашия вестник: "Преговорите продължават и утре (днес) шансовете да го продадем на ЦСКА са много големи, рано е да уточнявам пред вас подробности."
Днес "соколите" ще изиграят първата си контрола от подготвителния период срещу "Светкавица". Двубоят е от 18,30 ч. в Търговище. Мирослав Миронов има намерение да провери всички футболисти, което означава, че ще направи повече от 15 смени. Наставникът не е наблюдавал "Зимбру" в приятелския мач с "Добруджа", молдовците са следващият противник на варненци в събота в Оброчище. "При тези условия подготовката върви нормално - обясни Миронов. - Не е тайна, че искахме да отидем на лагер, но останахме тук. Всичко зависи от финансовата стабилност на клуба. Набелязал съм играчи, дали обаче ще има трансфери, ще стане по-ясно след арбитража в сряда."
И вчера спартаковци проведоха 2 занимания, като вече и в сутрешната тренировка са включени двустранни игри. Мирослав Миронов ръководи интересно упражнение - 2 отбора бяха събрани в квадрат, а малки врати имаше и на четирите страни. Единствен извън групата по специална програма с д-р Якимов се подготвяше вратарят Георги Арнаудов. Както вече информираха лекарите на клуба, стражът със сигурност пропуска първите кръгове от първенството. Според десния бек Георги Мечечиев таранът Саша Антунович ще се разпише най-малко 12 пъти до Нова година.
--- more.info.bg

Няма коментари: