петък, юли 25, 2003

Утре "Спартак" се прибира от лагера в Тетевен

Миро Миронов: Вълков е най-добре от новите
"Канарчето" Дечо Аризанов от вчера е в групата на варненските "соколи"


Бившият централен нападател на "Ботев" Дечо Аризанов от вчера тренира с варненци в Тетевен. "Напоследък беше и в някакъв френски отбор - информира ни Миро Миронов. - Типичен таран е, ще остане на проби поне седмица, идва с нас във Варна, ще го видя и в контролата с "Добруджа" на 30-и в Добрич."
Вчера "соколите" тренираха два пъти, утре от 11 часа правят двустранна игра и тръгват за Варна. Контузени не липсват, най-сериозна е травмата на Нено Ненов, който определено изостана с подготовката си. С по-леки контузии и на облекчен режим след мача със "Славия" тренираха Дидо Дончев, Иван Вълков, Иван Попов и Николай Станчев, но и четиримата трябва да бъдат напълно готови в понеделник, когато започва последният етап на подготовката.
"Свършихме добра работа в Тетевен, изпълнихме всичко, което бяхме набелязали - каза ни още Миро Миронов. - Дадох шанс на всички в контролите, новите се представиха сравнително успешно, най-добре сред тях е Иван Вълков, играе халф в лявата зона. Добре се представиха и двамата вратари Стоянов и Голубович. Групата е от 29 футболисти с Аризанов, някои от дошлите на проверка може и да не останат, но това ще реша през следващата седмица."
Треньорът не желае да посочи имена, все още има голямо движение на футболисти към и от "Спартак", а до първия шампионатен мач с "Беласица" във Варна остават само две седмици! Последната проверка на "соколите" за тази среща ще бъде на 2 август у дома със "Светкавица".
--- more.info.bg

Няма коментари: