сряда, юли 09, 2003

"Спартак" остана без вратар, очаква се сръбски страж

Генко Славов вече е при шампионите

Ако ЦСКА го продаде в чужбина, ще получим сериозен процент, твърди Николай Ишков

Вчера 21-годишният вратар на "Спартак" Генко Славов отпътува с ЦСКА за Германия, където ще бъде на лагер с шампионите. "Не съм подписал договор, това ще стане след завръщането от лагера - каза варненецът часове преди излитането на самолета. - Президентите Васил Божков и Николай Ишков са се разбрали по принцип, остава да бъдат уточнени личните условия, договорът ще бъде за 4 години. Много се радвам, че ще играя за такъв отбор, защото ЦСКА е връх за всеки български футболист!"
Николай Ишков също беше доволен от сделката, потвърди, че срешу трансфера на Генко няма да има играчи от "Борисовата градина". И добави: "Но ще получим много сериозен процент, ако ЦСКА продаде Генко в чужбина. А ЦСКА е сериозна марка в Европа и мениджърите дават добри пари! Днес ще се запозная подробно с параметрите, защото това е работа на мениджъра и състезателя."
"Спартак" в момента е без вратар. Георги Арнаудов ще е извън строя поне до втората половина на септември или началото на октомври след операцията на кръстни връзки. С отбора тренира юношата Михаил Марков, който обаче следва в НСА и не е изключено да се пренесе в София. Николай Ишков е наясно със ситуацията и дори вече е по дирите на сръбски вратар. "Той е на 26 - 27 години, вече съм разговарял за неговото идване в "Спартак" - призна вчера президентът на "соколите". - Готви се у дома си с отбор от Висшата лига. В понеделник вероятно ще започне тренировки с нашия отбор."
Николай Ишков днес ще следи и арбитража, има набелязани няколко футболисти и ако те разтрогнат с клубовете си и приемат предложенията на варненеца, не е изключено в понеделник да има още двама-трима нови на стад."Спартак". Още повече че Мирослав Миронов предупреди: "След арбитража очаквайте някои изненадки!"
--- more.info.bg

Няма коментари: