четвъртък, юли 17, 2003

"Спартак" подписа със сръбски вратар

"Спартак" привлече 27-годишния сръбски вратар Урош Голубович. Последният отбор, за който е пазил той, е босненския шампион "Леотар". Голубович е роден на 19 август 1976 г., висок е 189 см и тежи 85 кг. Юноша е на "Рад" (Белград) и има 25 мача за младежкия национален отбор на Сърбия и Черна гора. Президентът на "соколите" Николай Ишков разкри, че стражът е сложил подписа си под договор за 1 + 1 година. Голубович се прибра в родината си, за да си вземе багажа и днес трябва да се присъедини към лагера на "соколите" в Тетевен.
Вчера 28 футболисти се качиха в клубния автобус за втората фаза на подготовката на варненския отбор. Сред тях е и Диян Дончев, който има сериозна оферта от гръцкия "Арис" (Солун). Все още договори не са подписали дошлият от ЦСКА Иван Павлов - Швайца, Иван Вълков от "Септември" и вратарите Георги Колев и Стоян Стоянов.
Първата контролна среща на "соколите" е в събота срещу македонския "Башкими" (Куманово). Междувременно футболистите на "Спартак" получиха част от заплатите и премиите си.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: