вторник, юли 01, 2003

Пламен Крумов почва в "Нафтекс"

Два клуба напират за Генко Славов,
ОФИ държи под око Диян Дончев


Пламен Крумов започна тренировки с "Нафтекс" вчера и в близките дни окончателно ще бъде финализирана сделката по неговата продажба. Както е известно, Пламен е обвързан с варненци до 30 юни 2005 година, но на следващия арбитраж ще скъса по взаимно съгласие и ще стане собственост на "шейховете" за 2 години.
Междувременно в "Спартак" са получени две конкретни оферти от наш и чужд клуб за вратаря Генко Славов. По тази причина Николай Ишков се прибира във Варна днес и ще води преговорите край морето в четвъртък. "Предстоят сериозни разговори, но аз все си мисля, че Генко има какво още да даде на родния си клуб", уточни Ишков.
Разбра се още, че ОФИ "Крит" е подновил интереса си към Диян Дончев. Защитникът е спряган и за австрийски отбор.
Вчера сърбите Иван Кризманич и Дарко Савич се разминаха с глоби за отсъствието от тренировките на 30 юни. Двамата имали уважителни причини за закъснението, с които са запознали Ишков в София. Днес предиобяд Кризманич и Савич започват подготовка и тях отборът се събира в пълен състав. Вчера в заниманията се включиха Анастас Петров, Деян Джурич, Саша Антунович, Георги Караканов и Димитър Георгиев, както и юношите Калоян Каров и Георги Костадинов. Последният се уволни от казармата и за него има запитване от "Локо" (Сф).
Утре ще се разбере дали спартаковци ще са на 10-дневен лагер в курорта "Свети Константин" да 15 юли. Първата контрола на варненци е другата сряда срещу "Светкавица" в Търговище.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: